Inleverwerk Blok 5 Les 3

Tijdens blok 5 gaan de inleveropgaven er anders uitzien dan je bent gewend. Elke week zal je gevraagd worden zelf een opdracht te bedenken binnen een gegeven kader. Bij het ontwerpen van de opdracht, hoort ook het maken van een antwoordmodel. Deze manier van werken zorgt ervoor dat je op een nieuwe, creatieve manier met de wiskunde bezig bent.

Op dit moment is een onderzoek gaande over hoe deze opgaven zo goed mogelijk ingezet kunnen worden. Daarom zijn er elke les twee afzonderlijke opgaven. De ene opgave wordt gemaakt door leerlingen met een oneven verjaardag (dus de 1e, 3e, 5e,... van een  willekeurige maand) en de andere opgave door leerlingen met een even verjaardag (dus de 2e, 4e, 6e,... van een willekeurige maand). Via je docent kan je meer informatie over dit onderzoek vragen.

Maak de huiswerkopgave voor leerlingen met een oneven verjaardag.

Maak dehuiswerkopgave voor leerlingen met een even verjaardag.

Schrijf niet alleen een antwoord op, maar geef een uitgebreide uitwerking, waaruit blijkt hoe je je antwoord hebt gevonden.

Zet je uitwerkingen in één pdf. Zorg dat alles in één bestand staat en zet daar ook duidelijk je naam en de naam van je school op. Kijk eventueel in Hoe maak ik een pdf-document om te kijken hoe je dat kunt doen.